Profhilo & Profhilo Body

Har huden förlorat sin spänst och elasticitet, då kan profhilo vara den perfekta behandlingen.

Profhilo är en bioremodullerare som fungerar bäst på ansikte, hals, dekolletage och händer. Profhilo är en injektionsbehandling där behandlaren jobbar efter fasta punkter med fasta dosor hyaluronsyra. En helt unik produkt som ger lyster, återfuktar, stramar upp och slätar ut fina linjer UTAN att bygga volym. Behandling med Profhilo kallas ofta “flytande ansiktslyft”. Profhilo kan injiceras och får en jämn spridning utan risk för att det ska bildas klumpar, detta är tack vare sammansättningen/korslänkning av den höga koncentrationen av stabiliserad hyaluronsyra. Profhilo kan därför användas för att behandla till exempel hals där det är svårt att behandla med vanliga fillers.

Profhilo BODY är en lösning på behandling av slapp hud på kroppen. Områden som är särskilt tacksamma att behandla är magen och insidan av överarmarna. Utöveer injektionsbehandlingen på kliniken får du även en uppstramande kroppskräm att jobba med hemma, den är djupt återfuktande och hjälper till med att återfå elasticitet och ger en fin ton.

 

Vanliga frågor

Att tänka på innan

Vi genomför alltid en konsultation minst 48h innan första behandlingen, där går vi genom hur produkten är uppbyggd och hur den fungerar, vi pratar om förväntat resultat och ev biverkningar. Vi behöver även få veta lite mer om dig och din sjukdomshistoria så vi skickar ut ett formulär via mail som vi ber dig svara på och skicka tillbaka så fort som möjligt.

En Profhilobehandling tar cirka 30 minuter och utförs av legitimerad sjuksköterska. För att uppnå bra resultat behövs två behandlingar inom 30 dagar därefter räcker det med en touch-up var sjätte månad för att bibehålla resultat.

Vid behandlingstillfället är följande viktigt:

  • Inte ha en pågående infektion eller feber
  • Inte ha någon Herpesutslag som pågår i kroppen eller injektionsområdet.
  • Inte vara gravid eller ammandes
  • För att minska risken för blödning och blåmärken kan man undvika alkohol och NSAID preparat som ipren ca en vecka före behandling, samt omega 3 och omega 6 ca två veckor före behandling.
Bra att veta efteråt

Eftersom Profhilo är en injektionbehandling där huden punkteras så finns det risk för blåmärken. Dessa försvinner såklart efter ett par dagar.

  • Undvika att ta på det behandlade området samt använda smink i 6 timmar efter behandlingen pga infektionsrisk
  • Undvik att sola, bada eller basta i 48h
  • Vänta med hård träning/motion i 72h

 

Priser

En behandling med Profhilo, 2ml 3000kr
En kur med två behandlingar med Profhilo, 2 x 2ml 5000kr

En behandling med Profhilo BODY, 3ml 4000kr
En kur med två behandlingar med Profhilo BODY , 2 x 3ml 7000kr

 

 

Före- och efterbilder